Castellví de Rosanes

Adrià Camino es proclama alcalde de Castellví per segon mandat consecutiu

Nombre d’habitants (2022): 2.096
Superfície (km²): 16,38 km2
Densitat de població (hab/km²): 128
Gentilici: Castellvinencs
Pàgina web de l’Ajuntament: http://www.castellviderosanes.cat
Correu de l’Ajuntament: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Pressupostos 2023: 2.151.982 €
Euros/habitant: 1.026,7 €
Demarcació electoral: Sant Feliu de Llobregat
Partit judicial: Martorell

 

Endavant Castellví, candidatura que lidera Adrià Camino i que computa dins de Junts per Catalunya al municipi castellvinenc, guanya les eleccions del 28 de maig del 2023 obtenint 6 regidors, dos més que al mandat anterior i de forma que obté la majoria absoluta. El partit de Junts per Castellví -del PSC- es manté com a segona força del municipi i es queda amb 3 regidors, mentre que ERC també manté l’únic representant que tenia.

En el mandat que acabarà el 2027 són onze els regidors i regidores que en formen part. L’alcalde Adrià Camino els expressa que, “per l’experiència, i tot i que hi ha alts i baixos, us puc assegurar que no hi ha res més gratificant que treballar pel teu poble. Gaudiu-ho, aprofiteu cada moment, i sobretot doneu el millor de vosaltres mateixos cada dia”, ha assenyalat l’alcalde.

 

 

Adrià Camino - com indica a l’Anuari 2023 del Next Llobregat - és una persona molt reflexiva i opina que la millor ocupació és aquella que el fa aprendre. No suporta la mala educació i el tret que més aprecia en una persona és l’optimisme. Practica esports tan diversos com el bàsquet, el rugbi i l’escalada. Del seu municipi, ressalta el patrimoni natural “esplèndid, ple de camins i indrets únics”.

Sobre els desafiaments que afronta després de les eleccions del 28 de maig de 2023, Camino considera que “el repte més gran a què ha de fer front Castellví és el de decidir quin tipus de poble volem ser i cap a on hem d’anar; hem superat la barrera dels 2.000 habitants i s’haurà d’iniciar la modificació del planejament urbanístic que definirà l’estratègia municipal en els 30 anys vinents”.

 

  

EL CARTIPÀS

Adrià Camino Fideu
Alcalde i responsable de Participació ciutadana, Relacions institucionals, Associacions, Innovació i Desenvolupament social i Comunicació i Noves tecnologies

José Cara Escudero
1r tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Comerç i Indústria i Promoció Econòmica

Josep M. Mitjans Mitjans
2n tinent d’alcalde i regidor de Territori i Medi ambient, Gent Gran, Benestar social i Cultura i Patrimoni

Joan Carles Almirall Sánchez
Regidor de Serveis bàsics municipals externalitzats, Hisenda, Recursos humans i Salut

Tere Mínguez Busom
Regidora de Via pública i Equipaments, Turisme i Seguretat i Mobilitat

Sergi Busquets Lara
Tercer tinent d’alcalde i regidor de Joventut, Educació, Festes, Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere i Esports