Sant Esteve Sesrovires

PSC arriba a un acord de govern amb ARAses a Sant Esteve Sesrovires

Nombre d’habitants (2022): 7.889
Superfície (km²): 18,56 km2
Densitat de població (hab/km²): 425,1
Gentilici: Sesrovirencs
Pàgina web de l’Ajuntament: http://www.sesrovires.cat/
Correu de l’Ajuntament: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Pressupostos 2023: 15.592.905,28 €
Euros/habitant: 1.976,53 €
Demarcació electoral: Sant Feliu de Llobregat
Partit judicial: Martorell

 

Enric Carbonell repeteix com a alcalde de Sant Esteve de Sesrovires pel mandat 2023-2027 després de quedar segon a les eleccions i obtenir 5 regidors amb el PSC (26,11% dels vots), empatat amb ERC que també aconsegueix 5 regidors. Encapçalarà el govern municipal després d'arribar a un acord per formar govern amb ARAses.

Carbonell destaca que el nou govern treballa "per complir amb un programa molt ambiciós i que ha de suposar una transformació de l'espai públic amb criteris de seguretat, modernitat i sostenibilitat, així com dur a terme accions que facin créixer l'autoestima i orgull de pertinença, i el reconeixement de la pluralitat i la diversitat de la nostra societat per fer-la més cohesionada i resistent". També té la mà estesa a l'oposició, als grups d'ERC i Som Alternativa: "Expressar-vos el nostre reconeixement i amb ell, la necessitat de mantenir una relació basada en la participació, la col·laboració i la transparència".

 

 

A l'Anuari 2023 Next Llobregat, explica: "Soc tècnic comptable i tributari, sector en el qual vaig treballar d'ençà que tenia 18 anys. Tinc postergades les meves aficions, perquè visc dedicat al dia a dia del meu poble i les seves necessitats, i les poques estones disponibles les dedico a exercir l'activitat d'assessoria, per estar permanentment actualitzat. Però tinc clar que recuperaré les meves aficions quan deixi la política: xerrar, llegir i caminar, i aportar la meva experiència ajudant el col·lectiu de la gent gran, tenint en compte el seu oblit per algunes administracions".

 

 

EL CARTIPÀS

Enric Carbonell Jorba
Alcalde

Joan Galceran Margarit
1r tinent d’alcalde d’Infraestructures, Via Pública, Civisme i Convivència, i Gestió Interna

Roser Brosed Yuste
2a tinenta d’alcaldia de Comunicació, Transparència, Recursos Humans, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística

Òscar Rodríguez Andreu
3r tinent d’alcaldia d’Educació, Joventut, Esports i Salut

José Carlos Díaz Fernández
4t tinent d’alcaldia de Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies

Lorena Cuesta Pozo
Regidora de Serveis Socials, Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI i Gent Gran

Manuel Martínez
Regidor d’Infància, Formació i Oposició, Mobilitat i Coorperació